Scheman för höstterminen 2024 klara

Totalt 51 ledarledda pass per vecka!

Vi har uppdaterat alla idrotters scheman inför höstterminen 2024, du kan hitta alla scheman här. Vår stora Hall 1 har vi nu delat in i två ytor med ett draperi (1A till vänster när man kommer ner för rulltrappan och 1B till höger). Den uppdelningen möjliggör flera stora efterfrågade förändringar i schemat (tex har många efterfrågat att ha MMA och thaiboxning på olika dagar så att man kan träna båda vilket nu är möjligt). Vi kommer upp i inte mindre än 51 ledarledda pass per vecka.

E-post om Grupp
Under de kommande dagarna kommer mail med information om grupptillhörighet att gå ut till alla medlemmar. Har du funderingar kring din grupptillhörighet så får du gärna kontakta oss, men läs informationen nedan först!

Uppflyttning till högre grupp
Alla som har haft närvaro under hela vårterminen har flyttats upp till fortsättare. Om man inte har varit aktiv sedan februari så flyttas man inte upp utan får gå om nybörjare. Att verkligen dra sin tag (det är så närvaro registreras) varje gång man tränar är med andra ord viktigt!

Inte hoppa mellan grupper
Observera att man inte får hoppa mellan grupper. Tillhör man tex thaiboxning fortsättare så tränar man med den gruppen (vill du lägga till ytterligare en kampsport så kan du göra det till reducerat pris).

Dra din tag
Som nämnt är det alltså jätteviktigt att du drar din tag, inte minst för närvaron. Men från den 26 augusti börjar dessutom nybörjarna och har du inte din tag med dig så kan du hamna längst bak i kön av nybörjare som behöver hjälp med registrering och annat. Personalen kommer inte att släppa in folk utan att kontrollera att dom verkligen är medlemmar och man får vänta på sin tur. Med tag så går du helt enkelt förbi kön.

Kvar i nybörjargrupp?
Om man har gått i en nybörjargrupp och har haft låg närvaro är det alltså stor chans att man får köra i nybörjargruppen även till hösten. Vi strävar efter utveckling i alla grupper, träningen är progressiv och förhoppningen är att de som vill skall kunna tävla i en inte alltför avlägsen framtid. Då fungerar det inte att vissa inte kan grunderna, grunderna lär man sig i nybörjargruppen.

Säkerställ att du får mail
Alla mail går ut de närmaste dagarna, men vår server sprider ut mailen och skickar några i taget. Om du inte har fått mail senast den 10 juli, skriv till oss (men kolla ditt skräppostfilter först) så kommer personalen att uppdatera din e-postadress i vårt register. Notera att det är problem med live och hotmail (som båda blockerar många mailutskick). Vi rekommenderar gmail.

Terminsstart för fortsättare och upp
Vårterminen kör igång från och med den 12 augusti för fortsättare och upp.

Utrustning
Oavsett ålder så behöver man rätt utrustning för sin idrott. Boxare måste ha boxhandskar, thaiboxare boxhandskar och benskydd, BJJ-utövare dräkt etc. Om man inte har ordentlig utrustning så blir inte bara träningen mindre rolig, men stoppar utvecklingen både för dig själv och andra. I stort sett allt som behövs finns i butiken en trappa upp i entrén.

Facebook-grupp
Om du inte redan gjort det, så gå gärna med i vår Facebook-grupp. Där postas regelbundet nyhet och information och man kan ställa allmänna frågor med mera.

Nybörjare
Nybörjargrupperna kör igång från och med den 26 augusti. Är du en intresserad nybörjare så gör gärna en intresseanmälan! Provträna gratis första passet. Garanterad plats i en grupp får man efter att man tecknat autogiro. När en grupp är full så stängs den.

– Frågor & svar –
Det finns en ganska omfattande sida med svar på de flesta allmänna frågor om träningen på AKC här.