Terminsstart från den 8 januari för fortsättare

Nästa vecka kör träningen igång för fortsättare. Här kommer viktig information!

Stanna hemma vid sjukdomssymtom
Den totala sjukfrånvaron går ner kraftigt om alla håller sig borta vid sjukdomssymtom och det gynnar alla. Har du sjukdomssymtom så stanna hemma och bli helt frisk!

Mail om grupptillhörighet
Alla skall ha fått mail med information om vilken grupp man tillhör (scheman här). Om du inte har fått det så kolla din skräppost. Finns det inte där så maila oss så hjälper vi dig. Notera att framförallt @hotmail (men även @live) blockerar våra mailutskick helt. Om du vet med dig att du registrerat dig med en sådan mail-adress så hör av dig till oss med ett alternativ som vi kan byta till i registret. Gmail fungerar bra tex.

Ha alltid med din medlemstag!
Även om de allra flesta sköter det perfekt så glömmer ett fåtal att ta med sin medlemstag när de kommer till träningen. Vi vill därför påminna om vikten av att alltid ha med sin tagg. Om ni tappat bort er tagg, vänligen prata med personalen så att ni kan få ut en ny.

Tre viktiga anledningar till att alltid ha med sin tag:
1. Snabbt tillträde: Att ha med er tag gör att ni snabbt och smidigt får tillträde och kan gå in genom vändkorset utan att behöva vänta. Har man inte med sin medlemstag så måste man ställa sig längst bak i kön till receptionen och kön kan bli lång när det är nybörjarstart.
2. Närvaroregistrering: Varje gång ni blippar er tag registreras er närvaro automatiskt i vårt system. Detta hjälper oss att hålla koll på många som tränar varje vecka. Om personalen släpper in er manuellt registreras inte din närvaro alls.
3. Säkerhet: Att alla drar sin tag säkerställer att alla som kommer in på AKC är medlemmar. Det är en viktig säkerhetsåtgärd som hjälper oss att se till att AKC förblir en trygg plats.

Frågor & Svar
Om du undrar över något så har vi Frågor & Svar där de flesta vanliga frågor besvaras. Hittar du inte det du söker där och det är en allmän fråga så rekommenderas vår Facebook-grupp. Gäller det något specifikt så maila.

Nybörjarstart
Nybörjarna kör igång från och med måndag den 22 januari. Känner du någon som är intresserad så be dem gärna göra en intresseanmälan. De är sedan välkomna att provträna första passet!

Kalender
Missa inte att det finns en kalender där alla viktiga datum, röda dagar etc postas.