Scheman för vårterminen 2024 klara

Totalt 42 Ledarledda pass per vecka i två lokaler!

Vi har uppdaterat alla idrotters scheman inför vårterminen 2024, du kan hitta alla scheman här. När vi nu har utökat med ytterligare en hall kommer vi upp i 42 ledarledda pass per vecka. Uppdelning i två hallar innebär stora förändringar i schemat.

E-post om Grupp
Under de kommande dagarna kommer mail med information om grupptillhörighet att gå ut till alla medlemmar. Observera att man inte får hoppa mellan grupper. Tillhör man tex thaiboxning fortsättare så tränar man med den gruppen (vill du lägga till ytterligare en kampsport så kan du göra det för reducerat pris). Har du funderingar kring din grupptillhörighet så får du gärna kontakta oss, men läs informationen nedan först!

Uppflyttning till högre grupp
Alla som har haft närvaro under hela höstterminen har flyttats upp till fortsättare. Om man inte har varit aktiv sedan september så flyttas man inte upp utan får gå om nybörjare. Att verkligen dra sin tag (det är så närvaro registreras) varje gång man tränar är med andra ord viktigt!

Dra din tag
Som nämnt är det alltså jätteviktigt att du drar din tag, inte minst för närvaron. Men från den 22 januari börjar dessutom nybörjarna och har du inte din tag med dig så kan du hamna längst bak i kön av nybörjare som behöver hjälp med registrering och annat. Personalen kommer inte att släppa in folk utan att kontrollera att dom verkligen är medlemmar och man får vänta på sin tur. Med tag så går du helt enkelt förbi kön.

Kvar i nybörjargrupp?
Om man har gått i en nybörjargrupp och har haft låg närvaro är det alltså stor chans att man får köra i nybörjargruppen även till våren. Vi strävar efter utveckling i alla grupper, träningen är progressiv och förhoppningen är att de som vill skall kunna tävla i en inte alltför avlägsen framtid. Då fungerar det inte att vissa inte kan grunderna, grunderna lär man sig i nybörjargruppen.

Säkerställ att du får mail
Alla mail går ut de närmaste dagarna, men vår server sprider ut mailen och skickar några i taget. Om du inte har fått mail senast den 12 december, skriv till oss så kommer personalen att uppdatera din e-postadress i vårt register. Notera att det är problem med live och hotmail (som båda blockerar många mailutskick). Vi rekommenderar gmail.

Terminsstart för fortsättare och upp
Vårterminen kör igång från och med den 8 januari för fortsättare och upp.

Friträning under julen
AKC kommer att öppnas då och då för friträning (15+) under juluppehållet för fortsättare och upp. Läs mer här.

Slutat träna?
Har du sagt upp ditt medlemsskap men får mail ändå? Formellt ligger du kvar i en grupp till dess att uppsägningstiden gått ut.

Nybörjare
Nybörjargrupperna kör igång från och med den 22 januari. Är du en intresserad nybörjare så gör gärna en intresseanmälan! Provträna gratis första passet. Garanterad plats i en grupp får man efter att man tecknat autogiro. När en grupp är full så stängs den.

– Frågor & svar –
Det finns en ganska omfattande sida med svar på de flesta allmänna frågor om träningen på AKC här.