Platser kvar – prova gratis första gången

Starten rullar på och vi har platser kvar i samtliga grupper!

Då AKC är nystartat så är det många som missade provträningen förra söndagen. Därför välkomnar vi alla till att prova en gång gratis. Gör först en intresseanmälan (man gör inget åtagande men vi kan skicka information) och anmäl dig sedan i receptionen på AKC före passet.

Schemat har uppdaterats flera gånger under den gångna veckan och vi jobbar hårt för att försöka uppfylla så många önskemål som möjligt och optimera tiden. Du hittar den senaste versionen av schemat här.

Vi får flera frågor om utrustning. I början behövs ingen särskild utrustning utan det räcker med vanliga träningskläder och en vattenflaska. Vi kommer att köra igång en liten butik med det mesta man behöver i träningsväg med start runt den 8 september.

Följ oss gärna på Insta och FB. Gå gärna med i vår FB-grupp, där postar vi information löpande och man kan få svar på allmänna frågor med mera.