Betalningssystemet äntligen klart!

Nu är äntligen vårt autogirosystem klart och vi kommer att skicka ut länk under dagen.

Från och med ikväll kommer nya intresseanmälningar att få en betalningslänk automatiskt via mail. Alla som redan har gjort intresseanmälan kommer vi att skicka ut länken till manuellt under dagen idag. Kom ihåg att det är problem med hotmail samt live (vid automatiska utskick), har du inte fått mailet ikväll så kolla ditt skräppostfilter och har du inte fått det inom ett dygn så maila oss så hjälper vi dig!

Första dragning kommer att bli i slutet av september (priserna hittar man här). Autogiro skall vara tecknat före första ordinarie passet (undantaget det stängda tjejpasset den 26 augusti). Vill du prova först så har vi gratis provträning nu på söndag den 20 augusti.

Nybörjarstarten kör igång från och med måndag den 21 augusti och pågår som allra längst i 3-4 veckor, sedan stänger alla grupper.